sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Copila dispărută a fost găsită

Copila dispărută a fost găsită

de Andreea Bălan

Mesaj RO Alert pentru o tânără dispărută de acasă. Aseară a fost emis un mesaj RO Alert care semnala dispariția unei adolescente de 13 ani din Năvodari. Tânăra a fost găsită nevătămată.

Părinții au fost cei care au sesizat lipsa copilei, sâmbătă. De atunci, fata a fost căutată atât de polițiști, cât și de familie și de prieteni. La căutări au participat inclusiv polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Când a plecat de acasă, adolescenta, pe care o cheamă Cosmina Georgiana Stanciu, purta pantaloni din catifea de culoare maro, tricou de culoare albă și o geacă de culoare argintie.

Între timp minora a fost găsită și nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni, transmit reprezentanții IPJ.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult