Copilă găsită fără suflare pe câmp

Tragedie în județul Constanța. O fetiță de numai trei ani, dată dispărută de familie, a fost găsită moartă pe un câmp din Saraiu, la 4 kilometri distanță de locul dispariției. În căutarea ei plecaseră mai bine de 100 de polițiști, jandarmi și săteni, care au răscolit toată zona. Din păcate, aceștia au găsit-o prea târziu. În momentul în care au dat de ea, copila era deja fără viață, cu multiple urme de mușcături de animale sălbatice pe corp.În momentul dispariției, fetiţa se afla împreună cu tatăl ei, la locul de muncă al acestuia: un abator din Saraiu. Într-o clipă de neatenție din partea acestuia, copila de numai trei ani s-a făcut nevăzută.

Părintele a dat imediat alarma, iar pe urmele copilei au plecat rapid mai mulți săteni, care au verificat fiecare casă și stradă din localitate.

Sătenilor li s-au alăturat mai multe echipaje de poliție cu câini de urmă, dar și ofițeri ai Gărzii de Coastă, care au căutat-o pe fetiță cu ajutorul camerelor de termoviziune al Gărzii de Coastă. Iar pentru succesul misiunii, oamenii legii au apelat și la Asociația Câinilor Utilitari din România. A urmat o noapte întregă de căutari.

Copila fost găsită abia a doua zi în jurul prânzului, pe un câmp aflat la 4 km distanţă de locul dispariţiei. Corpul ei era plin de mușcături ale animalelor sălbatice.

Moartea fetiței este cercetată de polițiști care au deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Reacția MAE în cazul marinarului român ucis în largul Omanului: Urmărim activ investigaţia privind asasinarea cetăţeanului român

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că va acorda întreaga asistenţă necesară şi …