marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Corina Martin, consul onorific pentru Kazakhstan

Corina Martin, consul onorific pentru Kazakhstan

de Andreea Bălan
Corina Martin

Corina Martin, președintele de onoare al Asociației Patronale Resto a fost numită consul onorific al Republicii Kazakhstan la Constanța, în cadrul unei recepții oficiale.

La eveniment a participat și ambasadorul Republicii Kazakhstan în România, dar și reprezentanți de seamă ai etniilor dobrogene.

Corina Martin a fost numită consul onorific al Republicii Kazakhstan la Constanța în cadrul unei recepții oficiale la care a participat ambasadorul Republicii Kazakhstan în România.

În cadrul evenimentului s-a sărbătorit și faptul că Republica Kazakhstan sărbătorește 30 de ani de declararea independenței.

Consulatul Onorific al Republicii Kazakhstan la Constanța va avea sediul la Stația Pornire Telegondola Mamaia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult