COVID-19 închide trei secții ale Spitalului Mangalia

Secţiile Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Pediatrie de la Spitalul Mangalia au fost închise după ce 19 angajaţi au fost conformați cu COVID-19, potrivit administrației locale.

„Mai multe secţii din cadrul Spitalului Municipal Mangalia au fost închise, miercuri, după ce angajaţi ai unităţii medicale au fost testaţi pozitiv la infecţia cu coronavirus. Potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale este vorba de un număr de 19 angajaţi din cadrul Secţiilor: Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie“, transmite Primăria Mangalia într-un comunicat de presă.

Conform conducerii unității medicale, pacienţii care au nevoie de servicii medicale în respectivele vor fi direcţionaţi către cele mai apropiate unităţi medicale.

„Conform procedurilor legale în astfel de situaţii, am luat toate măsurile sanitare care se impun, astfel că secţiile Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie şi Pediatrie au fost temporar închise, timp de 7 zile, iar internările direcţionate către cele mai apropiate unităţi medicale. Camera de gardă de la Pediatrie rămâne în continuare deschisă, doar pentru urgenţe, în cadrul Pavilionului A“, a spus managerul Sputalului Mangalia, Alina Dan, conform comunicatului menționat anterior.

Directorul mai menționează că a anunțat DSP Constanţa și Serviciul Județean de Ambulanţă despre această situație, dar și spitalele din jur care ar urma să primească pacienții internați pe secțiile închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Dobrogea sub avertizare de vreme rea

Vești proaste de la meteorologi. În Dobrogea vin ninsorile, iar vântul va sufla cu putere.…