Cozi de mașini, pe kilometri întregi, spre sudul litoralului

Vacanța la mare începe cu un test al răbdării. Au fost cozi de mașini pe kilometri întregi spre sudul litoralului.

Situația a fost critică astăzi în jurul prânzului, când mii de turiști au circulat cu viteza melcului, în coloană pentru a ajunge la destinațiile lor de vacanță preferate.

Podul Agigea a fost la un moment dat complet blocat, iar coloanele de mașini au stagnat într-o aglomerație infernală, de la Agigea spre Eforie Nord. Nici Autostrada Soarelui nu a scăpat de aglomerație.

Coloanele de mașini s-au întins pe zeci de kilometri, pe A4 la ieșirea spre Agigea, iar șoferii sunt nevoiți să aibă răbdare într-o adevărată cursă de anduranță. Experții în trafic estimează că aglomerația va persista și în zilele următoare, pe măsură ce numărul turiștilor care se îndreaptă spre litoral va crește semnificativ. Pentru a fluidiza pe cât posibil traficul, autoritățile au mobilizat echipaje suplimentare de poliție.

Agenții de la Rutieră îi încurajează pe șoferi să fie precauți, să-și păstreze calmul și să urmeze indicațiile lor pentru a evita incidentele și a asigura fluiditatea traficului. De asemenea, utilizarea aplicațiilor de navigație pot ajuta la evitarea drumurilor cu trafic intens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…