miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Cozi de mașini, pe kilometri întregi, spre sudul litoralului

Cozi de mașini, pe kilometri întregi, spre sudul litoralului

de Redacția Dotto

Vacanța la mare începe cu un test al răbdării. Au fost cozi de mașini pe kilometri întregi spre sudul litoralului.

Situația a fost critică astăzi în jurul prânzului, când mii de turiști au circulat cu viteza melcului, în coloană pentru a ajunge la destinațiile lor de vacanță preferate.

Podul Agigea a fost la un moment dat complet blocat, iar coloanele de mașini au stagnat într-o aglomerație infernală, de la Agigea spre Eforie Nord. Nici Autostrada Soarelui nu a scăpat de aglomerație.

Coloanele de mașini s-au întins pe zeci de kilometri, pe A4 la ieșirea spre Agigea, iar șoferii sunt nevoiți să aibă răbdare într-o adevărată cursă de anduranță. Experții în trafic estimează că aglomerația va persista și în zilele următoare, pe măsură ce numărul turiștilor care se îndreaptă spre litoral va crește semnificativ. Pentru a fluidiza pe cât posibil traficul, autoritățile au mobilizat echipaje suplimentare de poliție.

Agenții de la Rutieră îi încurajează pe șoferi să fie precauți, să-și păstreze calmul și să urmeze indicațiile lor pentru a evita incidentele și a asigura fluiditatea traficului. De asemenea, utilizarea aplicațiilor de navigație pot ajuta la evitarea drumurilor cu trafic intens.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult