vaccinare

Cozi fără precedent la centrele de vaccinare din Constanța. A fost atât de aglomerat încât autoritățile locale au reactivat și centrele închise, iar acolo unde solicitările au fost mari, au dublat numărul fluxurilor de vaccinare. Nici așa nu a fost însă de ajuns, iar oamenii au așteptat și mai bine de o oră pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

La cel mai mare centru de vaccinare din Dobrogea, coada s-a întins pe câteva sute de metri, iar oamenii s-au așezat la rând încă de la primele ore ale dimineții, chiar înainte ca centrul să fie deschis. La fel și la celelalte centre din județ

Puse în fața avalanșei de solicitări, autoritățile locale au decis creșterea numărului fluxurilor de vaccinare.

A fost atât de aglomerat, spun medicii, încât până și șefa centrului de vaccinare s-a ocupat de înregistrarea persoanele care se vaccinează.

Oamenii care au îngroșat rândurile la vaccinare evită să spună dacă au venit din cauza statisticilor negre sau a restricțiilor impuse de autorități.

În spitalele din Constanța sunt internați peste 560 de bolnavi, iar la ATI COVID nu mai sunt locuri. Peste 3oo de constănțeni au decedat în ultima lună din cauza infecției cu SRAS COV 2, iar peste 90 la sută dintre aceștia nu erau vaccinați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…