Cozi și umilință pentru o pungă cu mâncare

Cozi, îmbulzeală și umilință pentru o pungă cu mâncare. La Constanta sute de oameni nevoiași, majoritatea bătrâni cu handicap, au așteptat pe un frig năpraznic să primească ajutoarele cu alimente de la Uniunea Europeană.

Unii dintre oameni s-au așezat la rând cu mult înainte de răsăritul soarelui la unul dintre sediile Primăriei Constanța pentru a fi sigur că vor prinde pachete. Nu au ținut cont nici de boală și nici de frig. La Constanța, la primele ore ale dimineții mercurul din termometre a indicat astăzi minus 3 grade Celsius.

Nu toți au avut norocul să plece acasă cu ajutorul acordat prin lege. Cele aproximativ 150 de pachete distribuite astăzi au fost insuficiente pentru numărul mare de persoane de la rând. Primăria Constanța a refuzat să comenteze situația.

Pachetele distribuite astăzi conţin făină, mălai, ulei, zahăr și diverse conserve. Pentru a le primi persoanele cu handicap trebuie să prezinte angajaților Primăriei Constanța buletinul şi o copie după certificatul care atestă dizabilitatea.

La Constanța au fost distribuite 740 de pachete cu mâncare. Acestea au ajuns la persoanele nevoiașe și persoanele cu handicap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…