Crăciun cu brazi naturali mai scumpi

Pe ultima sută de metri după achiziționarea bradului de Crăciun. Dacă nu ați cumpărat încă brad pe care să îl împodobiți pentru Sărbători, încă aveți ocazia să o faceți.

Brazi încă se găsesc nu doar în hipermarketuri, ci și în piețele din Constanța. Acest comerciant a avut tocmai din Vrancea 100 de brazi naturali, pe care era sigur că îi va vinde rapid. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă deloc cu cea din târg. Într-o săptămână abia a reușit să vândă 13 brazi.

Brazii se vând anul acesta cu 50 de lei mai scump ca în 2021. Iar prețul variază în funcție de înălțimea și desimea coroanei acestora.

Mulți dintre constănțeni trec pe lângă brazi, îi admiră și pleacă. Spun că în ultimii ani au preferat să cumpere brazi artificiali, pe care îi împodopesc mai mulți ani la rând. Pe lângă economii, spun că aleg astfel să protejze și natura.

Cei care nu își permit să cumpere un brad întreg, au posibilitatea să achiziționeze crenguțe sau coronițe din brad gata împodobite cu diverse globuri și ghirlande. Prețurile acestora variază între 20 și 40 de lei.

Din hipermarketuri, brazii naturali pot fi cumpărați și cu 110 lei. Cei artificiali însă, frumos împodobiți și înalți de 4 metri costă și peste 6000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …