În vreme ce presa abundă în relatări idilice despre târgurile de Crăciun din orașe precum Brașov, Sibiu sau Oradea, realitatea cruntă din Constanța ne arată o altă față a festivităților de iarnă. Târgul organizat la Pavilionul Expozițional se transformă, în ochii șefului ANPC, într-un veritabil balci al problemelor, unde producătorii nu sunt deloc producători, iar carnea este preparată în condiții de igienă sub orice critică.

Diferențele evidente dintre această abordare și celelalte târguri naționale ridică întrebări legitime: de ce lucrurile nu merg așa cum ar trebui în Constanța? Ce este defect în abordarea noastră față de această tradiție festivă?

Mai mult, tabloul se întunecă și mai mult când ne îndreptăm către alt eveniment desfășurat în oraș: Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța. Aici, intervenția ISU pentru a salva 45 de persoane ridică semne de întrebare asupra modului în care sunt gestionate evenimentele publice în acest oraș. Ce disfuncționalități sau neglijențe stau la baza acestor situații critice?

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…