duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Crăciunul în Constanta: În culisele unor târguri de coșmar – producători falși, igienă dubioasă și salvări dramatice

Crăciunul în Constanta: În culisele unor târguri de coșmar – producători falși, igienă dubioasă și salvări dramatice

de Redacția Dotto

În vreme ce presa abundă în relatări idilice despre târgurile de Crăciun din orașe precum Brașov, Sibiu sau Oradea, realitatea cruntă din Constanța ne arată o altă față a festivităților de iarnă. Târgul organizat la Pavilionul Expozițional se transformă, în ochii șefului ANPC, într-un veritabil balci al problemelor, unde producătorii nu sunt deloc producători, iar carnea este preparată în condiții de igienă sub orice critică.

Diferențele evidente dintre această abordare și celelalte târguri naționale ridică întrebări legitime: de ce lucrurile nu merg așa cum ar trebui în Constanța? Ce este defect în abordarea noastră față de această tradiție festivă?

Mai mult, tabloul se întunecă și mai mult când ne îndreptăm către alt eveniment desfășurat în oraș: Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța. Aici, intervenția ISU pentru a salva 45 de persoane ridică semne de întrebare asupra modului în care sunt gestionate evenimentele publice în acest oraș. Ce disfuncționalități sau neglijențe stau la baza acestor situații critice?

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult