Crimă într-un cămin de bătrâni

Crimă la un cămin pentru persoane vârstnice din Călărași. Un bătrân de 79 de ani a ucis cu sânge un coleg și l-a rănit grav pe un altul.

Ucigașul a ajuns acum în arestul poliției și riscă să își petreacă restul zilelor după gratii. Alarma a fost dată de o asistentă cu puțin înainte de ora cinci dimineața. Aceasta a spus salvatorilor că un bătrân de 79 de ani a lovit cu un cuțit doi colegii de 80 și 60 de ani. Cei trei avuseseră o altercație însă părea că situația se calmase înainte de lăsarea întunericului. Ce s-a întâmplat însă peste noapte nu poate spune nimeni.

Cei doi bătrâni răniți au fost preluați de urgență de medici și duși la Spitalul Județean din Călărași. Din păcate, unul dintre ei a pierdut lupta cu viața.

„La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 04.55, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de asistenta unui cămin de persoane vârstnice, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că un rezident a agresat două persoane. În fapt, pe fondul unui conflict, un bărbat, de 79 de ani, a agresat doi rezidenți, în vârstă de 80 și 60 de ani, cu un obiect contondent.”

Conducerea căminului de bătrâni spune că agresorul nu a fost niciodată violent. Nici cu ceilalți rezidenți ai căminului și nici cu personalul. Tocmai de aceea, nimeni nu își explică gestul violent al bărbatului.

Agresorul a fost reținut și este cercetat pentru omor și tentativă la omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autobuze electrice, pe străzile Constanței

După o săptămână de teste, din acest weekend, constănțenii se pot plimba cu autobuzele ele…