Crimă într-un club din Murfatlar

Crimă într-un club din Murfatlar. Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost lovit puternic în cap de un prieten de-al său de 21 de ani.

Tragedia a avut loc în noaptea de 13 noiembrie. Tot scandalul a plecat după un schimb de replici între iubita agresorului și victimă. Potrivit Focus Press, cei trei ar fi ieșit la fumat, iar când fata a vrut să se întoarcă înapoi în club s-ar fi lovit, pe un coridor, de tânărul de 18 ani. Cei doi au avut un dialog acid urmat de intervenția iubitului fetei, care l-a lovit în cap pe tânărul de 18 ani. Pumnul agresorului a fost atât de puternic încât tânărul, cunoscut ca Bebe Briliantul, s-a izbit de un perete și a căzut la pământ. Martorii la incident au sunat la numărul de urgenţă 112 și au cerut ajutor. În club au ajuns la scurt timp după apel echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi ale Poliţiei.

Agresorul este din Valea Dacilor și a fost reținut, cu propunere de arestare preventivă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Dacă va fi acuzat de crimă, tânărul riscă ani grei de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…