vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Crimă la Corbu | O adolescentă a fost violată, iar tatăl acesteia, ucis

Crimă la Corbu | O adolescentă a fost violată, iar tatăl acesteia, ucis

de Redacția Dotto
Tulcea: Bărbaţi din Brăila, răniţi în urma unui accident rutier

Poliția din județul Constanța a demarat, în această dimineață, o ampla anchetă după ce un bărbat de 41 de ani din comuna Corbu a fost ucis, iar fiica sa de 15 ani a fost violată de un bărbat mascat care a intrat peste ei în casă.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.00, fiica în varsta de 15 ani a sunat la numărul unic de urgenta 112 și a reclamat că un barbat cu cagula ar fi intrat în casa peste ei, în toiul nopții. Fata a povestit că a fost violată de individ, iar tatăl ei care a încercat să intervină a fost înjunghiat cu un cuțit.

În momentul în care la locul faptei au ajuns poliția și ambulanța, au constat că agresorul a reușit să fugă, iar bărbatul înjunghiat a murit.

Știre în curs de actualizare!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult