duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Crimă oribilă. O tânără de 18 ani a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie

Crimă oribilă. O tânără de 18 ani a fost ucisă cu sânge rece de prietena ei din copilărie

de Ileana Gheorghiu

O crimă oribilă șochează litoralul. La Mangalia polițiștii au găsit, ieri, în parc cadavrul unei copile. Alarma a fost dată de un pescar, iar legiștii au confirmat că tânăra a fost ucisă. Avea fața desfigurată și mai multe urme de înjunghiere pe corp. Parcul unde a fost descoperită adolescenta fără viața se numeste Tosca și este chiar între blocuri, aproape de faleza dinspre mare. Bărbatul care a descoperit-o pe adolescenta moarta, abia si-a revenit in soc. Fata zăcea nemișcata sub o bancă.

„La 5.15 mă duceam la pescuit și trecând pe aici, că stau aproape, am zis că e un câine și m-am speriat. Când am văzut că e o ființă umană, am dat să o trezesc. Mi-am zis că o fi drogată, cine știe. Era chircită, era în forma în care au băgat-o. Era înghesuită acolo”, a spus pescarul.

Localnicul pescar a strigat la cativa tineri care au telefon mobil sa sune la politie si sa-i cheme pe criminalisti. In scurt timp, locul a fost impanzit de politisti, jandarmi, medici legisti si procurori.

„Treceam către plajă și am văzut zona aceasta de copaci încercuită cu cordon al Poliției. Undeva acolo lângă un copac și lângă banca era ceva jos. Parcă era un trup”, a spus un martor.

„Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul. Cercetările sunt continuate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea stabilirii situației de fapt”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Olimpia Ceară.

„N-avea față deloc; era bătută. Avea semne și pe corp și pe gât avea înțepături”, a declarat un alt martor.

Medicii legiști au spus că fata era moartă de cel puțin cinci ore când a fost descoperită.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că victima avea 18 ani și era din Vaslui. Cea care a omorât-o este prietena ei din copilărie și are aceeași vârstă cu victima. Cele două veniseră împreună la mare și lucrau într-un hotel din Saturn.

În fața anchetatorilor, aceasta a recunoscut ca și-a omorât prietena cu sânge rece, apoi a ascuns-o într-o valiză și a abandonat-o în parc. Totul s-a întâmplat după ce fetele s-au certat.

Anchetatorii au reușit să o prindă pe suspectă după ce au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din Mangalia. Așa i-au refăcut traseul agresoarei și au aflat că tânăra și-a ucis prietena chiar în camera de hotel. Ar fi bătut-o până a desfigurat-o, apoi ar fi înjunghiat-o cu un cuțit pe care ulterior l-a aruncat.

După crimă, atacatoarea a pus trupul neînsuflețit al prietenei ei într-o valiză. A chemat un taxi chiar în fața hotelului și l-a rugat pe taximetrist să o ajute să urce trolerul în portbagaj. Taximetristul a răspuns rugăminții tinerei, fără să aibă habar că înăuntru se află un trup neînsuflețit. Când au ajuns la destinație, aproape de parcul din Mangalia, tot taximetristul a fost cel care a scos valiza din mașină. Camerele de supraveghere au înregistrat-o pe suspectă în timp ce căra geamantanul prin parc, precum și momentul în care a abandonat trupul neînsuflețit sub o bancă.

Tânăra care a mărturisit crima a fost reținută și riscă până la 20 de ani de închisoare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult