vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Crimă urmată de sinucidere

Crimă urmată de sinucidere

de Redacția Dotto
CRIMA

O crimă oribilă urmată de o sinucidere a zguduit un cartier din Constanța. O femeie a fost ucisă, iar mai apoi criminalul și-a luat zilele. Cei doi erau colegi de serviciu, dar și iubiți. Pare că gelozia fost și motivul crimei. Politistii criminaliști impreună cu procurorii vor încerca acum să deșlusească misterul acestei fapte oribile.

Fiul femeii a fost cel care a făcut macabra descoperire când s-a întors de la serviciu. Victima zăcea fără suflare pe o canapea în bucătărie. Alături de ea, era cel care îi luase zilele. Nici el nu mai prezenta semne de viață. Șocat de cele văzute, tânărul a sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului au consatat decesul celor doi. La scurt timp, în casa groazei au ajuns și criminaliștii, care au ridicat probe pentru a desluși misterul oribilei crime. Surse din anchetă susțin că femeia fusese înjunghiată în zona toracală, iar bărbatul și-a înfipt apoi cuțitul în inimă.

Trupurile celor doi au fost transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Ancheta se va desfasura sub coordanarea unui procuror d

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult