CRIMA

O crimă oribilă urmată de o sinucidere a zguduit un cartier din Constanța. O femeie a fost ucisă, iar mai apoi criminalul și-a luat zilele. Cei doi erau colegi de serviciu, dar și iubiți. Pare că gelozia fost și motivul crimei. Politistii criminaliști impreună cu procurorii vor încerca acum să deșlusească misterul acestei fapte oribile.

Fiul femeii a fost cel care a făcut macabra descoperire când s-a întors de la serviciu. Victima zăcea fără suflare pe o canapea în bucătărie. Alături de ea, era cel care îi luase zilele. Nici el nu mai prezenta semne de viață. Șocat de cele văzute, tânărul a sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului au consatat decesul celor doi. La scurt timp, în casa groazei au ajuns și criminaliștii, care au ridicat probe pentru a desluși misterul oribilei crime. Surse din anchetă susțin că femeia fusese înjunghiată în zona toracală, iar bărbatul și-a înfipt apoi cuțitul în inimă.

Trupurile celor doi au fost transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Ancheta se va desfasura sub coordanarea unui procuror d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…