Jocurile Olimpice

Ocupantul locului 5 la Olimpiada de la Londra speră că la Tokyo se va obține prima medalie olimpică din istoria tenisului de masă românesc.

De cinci ori participant la Jocurile Olimpice, fostul jucător de tenis de masă Adrian Crișan (41 de ani) are mare încredere că la Tokyo tenisul de masă românesc va cuceri prima medalie olimpică din istorie.

„Olimpiada e cea mai mare competiție pe care o visează un jucător. Eu de mic am visat la ea.  Cred că prima șansă la medalie o are echipa feminină. Plus dublu mixt, Ovidiu Ionescu cu Bernadette Szocs, care joacă bine împreună, joacă de muți ani, este un dublu mixt sudat” 

Retras din activitate anul trecut, Crișan a rămas în continuare alături de tenisul de masă românesc. De data aceasta, din postura de antrenor. Din octombrie anul trecut, pregătește viitoarele stele ale acestui sport, la clubul la care s-a format, CSM Bistrița.

Cunoscut ca un jucător foarte temperamental, fostul medaliat cu bronz la Europene știe că pe bancă trebuie să fie mult mai calm. Totuși, recunoaște că încă mai trebuie să lucreze la acest capitol.

„Acum trebuie să fiu mai calm, trebuie să-mi dozez emoțiile. Mai am multe de lucrat, dar am văzut și la fotbal pe Thomas Tuchel în finala Champions League că atunci când a ratat un atacant s-a exteriorizat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Alertă la Constanța. Geantă suspectă, aproape de mall

A fost alertă în această după amiază la Constanța. Un apel la 112 care anunța prezența une…