cristina neagu

Cristina Neagu revine la lotul național. Cea mai bună handbalistă a lumii le dă fanilor cea mai bună veste pe care o puteau primi. „Cu ea în lot ne gândim la JO 2024!”, spune încrezător selecționerul, Adi Vasile.

Anul a început cu vești bune pentru iubitorii de handbal feminin! Echipa națională se va putea baza în 2022 pe căpitanul „tricolorelor”, Cristina Neagu. Cea mai bună handbalistă a lumii a făcut o pauză de un an de la echipa națională, dar la finalul acestei luni va răspunde pozitiv convocării pentru „dubla” cu Danemarca.

„Am făcut pașii corecți în absența Cristinei, nivelul nostru o să crească având-o acum înapoi. Mă bucură reîntoarcerea Cristinei la echipa națională și de acum încolo trebuie să muncim să ne calificăm la JO de la Paris.”

România are un început de an competițional de foc, cu meciuri din preliminariile Campionatului European 2022, iar primul adversar este Danemarca, formație pe care o întâlnim în dublă manșă, prima dată la Mioveni, la începutul lui martie.

„Îmi plac provocările și adversarii puternici, nu există scurtături către vârful piramidei. Danemarca este foarte puternică, vine din spate această echipă și va fi o forță în următorii ani, au jucătoare cu experiență internațională și vârstă bună. Nu există motivație mai bună decât să-i bați pe cei mai buni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Din poarta de fotbal, direct la catedră

Antrenorul de portari al formației Farul Constanța a devenit… profesor. Odată cu începerea…