marți, 16 iulie, 2024
Home Sport Cristina Neagu revine la lot

Cristina Neagu revine la lot

de Andrei Cernat
cristina neagu

Cristina Neagu revine la lotul național. Cea mai bună handbalistă a lumii le dă fanilor cea mai bună veste pe care o puteau primi. „Cu ea în lot ne gândim la JO 2024!”, spune încrezător selecționerul, Adi Vasile.

Anul a început cu vești bune pentru iubitorii de handbal feminin! Echipa națională se va putea baza în 2022 pe căpitanul „tricolorelor”, Cristina Neagu. Cea mai bună handbalistă a lumii a făcut o pauză de un an de la echipa națională, dar la finalul acestei luni va răspunde pozitiv convocării pentru „dubla” cu Danemarca.

„Am făcut pașii corecți în absența Cristinei, nivelul nostru o să crească având-o acum înapoi. Mă bucură reîntoarcerea Cristinei la echipa națională și de acum încolo trebuie să muncim să ne calificăm la JO de la Paris.”

România are un început de an competițional de foc, cu meciuri din preliminariile Campionatului European 2022, iar primul adversar este Danemarca, formație pe care o întâlnim în dublă manșă, prima dată la Mioveni, la începutul lui martie.

„Îmi plac provocările și adversarii puternici, nu există scurtături către vârful piramidei. Danemarca este foarte puternică, vine din spate această echipă și va fi o forță în următorii ani, au jucătoare cu experiență internațională și vârstă bună. Nu există motivație mai bună decât să-i bați pe cei mai buni.”

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult