Constănțenii vor avea… cronometru în toaletele publice! Cel puțin așa arată o inițiativă a administrației locale, care se interesează deja și de costurile pe care le-ar presupune achiziția.

Dacă până acum constănțenii erau obișnuiți să utilizeze toaletele publice oricând și oricât, în curând lucrurile s-ar putea schimba. Autoritățile locale intenționează să achiziționeze toalete modulare, prevăzute cu… cronometru. În toaletă, utilizatorii vor găsi un afișaj electronic, care va indica un anumit timp pentru folosirea toaletei. În ultimele minute alocate, un sistem de presemnalizare optică și sonoră va avertiza utilizatorul că trebuie să părăsească spațiul.   

Toaletele vor avea o structură metalică modulară, pereţi din panouri tip sandwich cu faţa plană și vor fi protejate cu vopsea specială pentru a rezista la intemperii. La interior vor fi placate cu panouri din inox. Vor fi adaptate pentru persoanele cu dizabilități și vor avea și sistem antifurt.

Municipalitatea solicită acum firmelor interesate să vândă astfel de toalete să transmită ofertele de preț.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…