vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României la handbal masculin

CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României la handbal masculin

de Redacția Dotto

CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României la handbal masculin, după ce a învins-o pe CSM Constanţa cu scorul de 23-19 (10-10), duminică, în finala desfăşurată în Sala Dinamo. Dinamo a realizat eventul, după ce a câştigat şi titlul de campioană, fără a pierde vreun meci pe plan intern, în acest sezon. CSM Constanţa, deţinătoarea trofeului, a început mai bine finala şi a condus cu 3-0, iar apoi Dinamo a marcat patru goluri consecutive. CSM a făcut 6-4, după care cele două echipe au alternat la conducere, fără a reuşi desprinderea pe tabelă. La scorul de 18-18, Dinamo a izbutit desprinderea după ce a marcat patru goluri consecutive, iar constănţenii nu au mai putut reveni. Sâmbătă, în Sala Dinamo, CSM Constanţa a dispus de Minaur Baia Mare, scor 29-24  într-o reeditare a finalei din stagiunea precedentă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult