vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport CS Medgidia, campioană la fotbal

CS Medgidia, campioană la fotbal

de Redacția Dotto

CS Medgidia este noua campioană a județului Constanța, la fotbal. Echipa antrenată de Gelu Hampu a încheiat campionatul Ligii a IV-a pe primul loc si va juca barajul pentru promovarea in Liga a III-a, după ce s-a impus cu CS Eforie.

Echipa din Medgidia a cucerit trofeul Ligii a IV-a, după un sezon in care a dominat clasamentul. Băieții lui Gelu Hampu au reușit să se impună sâmbătă, cu 10-3 in meciul din ultima etapă împotriva celor de la CS Eforie.

Campionii au sărbătorit imediat după festivitatea de premiere, atunci când căpitanii Marian Megulete si Daniel Dogaru s-au pozat cu trofeul si au dat startul petrecerii pe stadion alături de fani. CS Medgidia va juca barajul pentru promovarea în Liga a III-a împotriva câștigătoarei din județul Galați, Voința Cudalbi. Turul este programat pe 16 iunie, in deplasare, in timp ce returul va avea loc pe data de 23 iunie pe stadionul “Iftimie Ilisei”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult