Home Actualitate CSM București, gata de duelul care poate decide campioana
Actualitate - Sport - miercuri 12 mai 2021

CSM București, gata de duelul care poate decide campioana

CSM București

Liderul Ligii Florilor, CSM București, are trei meciuri de foc în turneul de la Vâlcea, care începe mâine. Jucătoarele pregătite de Adi Vasile întâlnesc în prima partidă pe Baia Mare, ocupanta locului doi, apoi joacă cu Bistrița și Brăila, ambele grupări din top 6.

„Avem o săptămână foarte importantă cu trei meciuri tari, dar totul depinde doar de noi. Este important să dăm totul pe teren. Nu mă așteptam să fie Baia Mare pe locul doi, dar mă așteptam să fie un sezon diferit pentru că toată lumea s-a întărit, iar împotriva noastră toți joacă mult mai bine”

Componenții echipei din București sunt cu picioarele pe pământ și nu-și fac calcule de titlu. Preferă să ia fiecare confruntare în parte. CSM București.

Luna mai este cu siguranță cea mai aglomerată pentru toate echipele din Liga Florilor, care practic sunt nevoite să joace un întreg retur în 30 zile.

„A fost un sezon lung, cu multe întâmplări, fiind pe final, ești mai obosit, dar nu trebuie să fie un impediment lucrul acesta…suntem jucătoare cu experiență și știm să gestionăm o situație de acest gen”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Caz de bullying la Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna

Vineri, 11.06.2021, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost sesizat de către reprez…