CSM București - Krim Ljubljana 22-22
Home Sport CSM București – Krim Ljubljana 22-22
Sport - sâmbătă 14 noiembrie 2020

CSM București – Krim Ljubljana 22-22

CSM Bucureşti a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia Krim Ljubljana, scor 22-22, şi rămâne liderul grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin.
CSM București a pierdut primul punct în acest sezon pe teren propriu, la capătul unui meci slab, cu multe greșeli în atac. Confruntarea a debutat nefast, cu o accidentare gravă a Alexandrinei Barbosa, al doilea inter al echipei, chiar în minutul 1. Acest moment a timorat într-o oarecare măsură echipa, având in vedere şi lipsa Cristinei Neagu.

Principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Lazovic 8 goluri, Martin 7.

Imediat ce a deschis scorul pentru CSM, în minutul 1, Barbosa s-a accidentat grav în cădere la genunchiul stâng şi a părăsit terenul. Nerefăcută după o accidentare, Cristina Neagu nu a putut să-şi ajute echipa decât cu sfaturi de pe bancă.

În etapa a VII-a, în grupa A mai sunt programate meciurile SG BBM Bietigheim – FTC Budapesta, Team Esbjerg – Rostov. Disputa Metz – Vipers este amânată din motive pandemice. După opt etape, CSM Bucureşti este lider, cu 11 puncte.

În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca pe teren propriu, cu SG BBM Bietigheim, în 22 noiembrie, iar cu trei zile mai devreme are programată, tot acasă, restanţa cu Rostov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Simona Halep a abandonat în turul al doilea la Roma

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în meciul cu germanca…