joi, 13 iunie, 2024
Home Sport CSM Constanța a obținut o victorie în fața echipei CSM Galați

CSM Constanța a obținut o victorie în fața echipei CSM Galați

de Redacția Dotto

Echipa de rugby CSM Constanța a reușit o victorie concludentă în fața echipei CSM Galați, cu punct bonus, scor 69-23 (27-13), în etapa a 6-a din Divizia Națională de Seniori, meci găzduit de stadionul „Marina” din Mangalia. Raportul încercărilor a fost favorabil învingătorilor cu 9-4.Jucătorul meciului a fost desemnat Raqili Waisake, de la echipa câștigătoare. Cu acest succes, CSM Constanța a urcat pe locul al doilea al clasamentului, cu 21 de puncte, iar etapa viitoare, sâmbătă, 25 mai, va întâlni în deplasare pe Grivița București.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult