vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport CSM Constanța debutează în FIBA Europe Cup

CSM Constanța debutează în FIBA Europe Cup

de Redacția Dotto

CSM Constanța va juca pentru prima dată în FIBA Europe Cup, marcând o premieră pentru baschetul masculin din Constanța.

Echipa pregătită de Dan Fleșeriu, clasată pe locul 5 în ultima ediție a Ligii Naționale, va evolua în FIBA Europe Cup. Constănțenii vor afla curând dacă vor intra direct în faza grupelor sau vor juca în tururile preliminare. Sala Sporturilor din Constanța va găzdui meciurile europene, atrăgând mulți spectatori.
Totodată, CSM Constanța l-a adus pe Cătălin Baciu, un baschetbalist cu 12 sezoane în Liga Națională. În vârstă de 35 de ani, Baciu a fost vicecampion al României cu CSM CSU Oradea și a câștigat Supercupa României. În ultima stagiune, a avut o medie de 6,2 recuperări și 9,5 puncte pe meci.
Debutul în FIBA Europe Cup și transferul lui Baciu reprezintă un moment important pentru CSM Constanța, consolidând echipa pentru viitorul sezon.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult