duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport CSM Constanța, direct în grupele EHF European League

CSM Constanța, direct în grupele EHF European League

de Redacția Dotto

A fost cu noroc pentru handbaliștii de la CSM Constanța. Aceștia au primit vestea că echipa a fost plasată în a doua urnă valorică la tragerea la sorți, care va avea loc pe 19 iulie, evitând astfel adversari foarte puternici din turul preliminar.

Handbaliștii lui George Buricea vor juca direct în grupele EHF European League. CSM Constanța face parte din urna a 2-a valorică, alături de celebra THW Kiel, bronzul ultimei ediții a Ligii Campionilor, sau vechea cunoștință MOL Tatabanya, echipe pe care le va evita în faza grupelor. Vicecampioana României a primit vestea excelentă din partea Federației Europene de Handbal, datorită rezultatelor remarcabile obținute în ultima ediție a competiției, când a ajuns până în primăvara europeană. Astfel, CSM Constanța va evita echipe ca Gornik Zabrze, RK Gorenje Velenje și HC Vardar 1961. Totuși, echipa va întâlni cel puțin o echipă de nivelul Ligii Campionilor din prima urnă valorică, care include echipe precum SG Flensburg-Handewitt, FC Porto și Montpellier Handball.
Antrenorul George Buricea a declarat că este entuziasmat de această oportunitate și speră să întâlnească FC Porto. Constănțenii vor debuta în noul sezon pe 8 octombrie, urmând să joace meciurile de grupă pe 15, 22 și 29 octombrie, și să încheie pe 19 și 26 noiembrie. Primele două echipe din fiecare grupă vor avansa în faza principală, care începe în luna februarie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult