duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate CSM Constanța, final de an glorios

CSM Constanța, final de an glorios

de Redacția Dotto

CSM Constanța, final de an glorios, pe locul doi în clasament.

În ultima etapa din acest an a Ligii Naționale, CSM Constanța a învins pe teren propriu CSA Steaua București, iar partida s-a încheiat cu scorul 32-21. Echipa de la malul mării se mândrește cu locul secund în campionat, 35 de puncte, 11 victorii, două egaluri și două înfrângeri în 15 partide.

Sportivii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au luptat admirabil în fața rivalilor, Rusu a apărat cu tărie poarta, iar Ravnic, Nistor, Komogorov și Ilie au înscris goluri în momentele cheie ale meciului. Primul meci din noul an al echipei CSM Constanța se va juca în deplasare, la Oradea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult