joi, 13 iunie, 2024
Home Sport CSM Constanța, medalie de argint

CSM Constanța, medalie de argint

de Redacția Dotto

Campioana Dinamo București a câștigat  al optulea trofeu al Cupei României la handbal, învingând pe teren propriu deținătoarea trofeului, CSM Constanța, cu scorul de 23-19 (10-10). Oboseala și-a spus amprenta pe evoluția băieților lui George Buricea în ultimele 6 minute, când Dinamo a condus pentru prima dată cu mai mult de două goluri pe tabelă pe terenul campioanei aflându-se numai jucători străini în ultimele 10-15 minute. Medalia de bronz a revenit echipei CSM București. În fața propriilor fani, Dinamo  București s-a impus cu o diferență de patru goluri în fața formației CSM Constanța, care câștigase trofeul în 2023 după finala cu Minaur Baia Mare. Anul trecut, CSM Constanța a eliminat pe Dinamo București în sferturile de finală ale competiției. Principalii marcatori ai partidei au fost Akimenko, Kuduz și Rosta, fiecare cu câte 4 goluri pentru Dinamo, și Nikolic, cu 4 goluri pentru CSM Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult