vineri, 14 iunie, 2024
Home Sport CSM Constanța și Dinamo București au încheiat la egalitate

CSM Constanța și Dinamo București au încheiat la egalitate

de Redacția Dotto

Echipele CSM Constanța și CS Dinamo București s-au confruntat în Sala Sporturilor „Simona Amânar” într-un meci din etapa a XXV-a, penultima din actualul sezon al Ligi Naționale de handbal masculin. O partidă pentru palmares, deoarece Dinamo a fost desemnată campioana națională a acestui sezon (cu trei etape înainte de final), iar CSM Constanța este vicecampioană. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 32-32. Komogorov a adus în avantaj echipa gazdă, dar la 31-30, dinamoviștii au întors scorul la 32-31. Ionuț Nistor a egalat, iar Akimenko a trimis mingea în bară, de la 7 metri, la ultima fază a meciului. Echipa constănțeană mai are de jucat în ultima etapă, la 23 mai, în deplasare cu HC Buzău, o altă partidă fără miză, al cărei rezultat nu-i poate influența poziția în clasament.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult