duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport CSM Constanța, succes la Festivalul de Mini-Baschet

CSM Constanța, succes la Festivalul de Mini-Baschet

de Redacția Dotto

CSM Constanța a obținut un bilanț pozitiv la Festivalul de Mini-Baschet de la Costinești, cu rezultate remarcabile la ambele echipe, feminină și masculină. Evenimentul a fost o ocazie excelentă pentru tinerii sportivi de a-și consolida relațiile de joc și de a se bucura de competiții intense.

Echipa feminină a surprins plăcut, terminând pe primul loc în Grupa 4, cu șase victorii din șapte meciuri și 13 puncte acumulate. Echipa masculină a avut, de asemenea, un parcurs bun, cu patru victorii din șapte meciuri și 11 puncte, fiind aproape de podiumul Grupei 14.

„Ambele echipe de mini-baschet au încheiat cu un bilanț pozitiv la meciuri câștigate. Cel mai important a fost că am putut lega relațiile de joc, ne-am bucurat de meciuri 3×3 și ne-am măsurat nivelul de joc cu multe echipe din țară. Avem o generație promițătoare, care, cu muncă și seriozitate, poate performa și mai sus“, a transmis CSM Constanța.

Festivalul s-a încheiat cu tradiționala baie de apă, în care nici antrenoarele nu au scăpat, și un desert pe măsură pentru micii sportivi. Competiția a fost o oportunitate pentru tinerii sportivi de a învăța despre baschet și munca în echipă.

„O competiție din care plecăm cu multe zâmbete, amintiri și prietenii noi. Am învățat că ne putem baza pe coechipierii noștri în orice situație. Se încheie un Festival de Mini Baschet, dar începe un nou ciclu, pentru care ne vom pregăti intens“, a concluzionat CSM Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult