duminică, 21 iulie, 2024
Home Sport CSM Constanța țintește grupele Euroligii la baschet feminin

CSM Constanța țintește grupele Euroligii la baschet feminin

de Redacția Dotto

Campioanele de la CSM Constanța își vor afla pe 18 iulie adversara din turul preliminar al Euroligii. Elevele lui Alex Olteanu sunt pregătite să facă pasul către grupele celei mai prestigioase competiții europene intercluburi.

CSM Constanța, după ce a dominat baschetul feminin românesc în ultimul sezon, se pregătește pentru debutul în Euroligă. Echipa a fost confirmată în urna a doua valorică pentru turul preliminar, iar tragerea la sorți va decide adversara dintre Basket Landes (Franța), Casademont Zaragoza (Spania) și KSC Szekszard (Ungaria). Meciurile se vor juca în sistem tur-retur pe 18 și 25 septembrie. Dacă nu vor reuși să treacă de turul preliminar, constănțencele vor intra în grupele EuroCup. În faza grupelor Euroligii sunt deja calificate direct 13 echipe de top din Europa.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult