joi, 18 aprilie, 2024
Home Sport CSM Constanța U18 vor juca în deplasare la Cluj

CSM Constanța U18 vor juca în deplasare la Cluj

de Redacția Dotto

Echipa masculină de baschet Under-18 a CSM Constanța s-a impus cu CSU Andu Sibiu și se pregătește de un nou meci de foc, cu U-BT Cluj-Napoca. Băieții antrenați de Norbert Kovasch au făcut un meci frumos și au reușit până la urmă să se impună în cea mai recentă etapă disputată pe teren propriu, cu formația din Sibiu. Constanța a dominat jocul și s-a distanțat și mai mult în a doua parte a meciului, scor final 84-58. Pentru CSM Constanța U18 urmează un meci în deplasare, pe tenul celei de-a treia clasate a grupei, U-BT Cluj-Napoca, etapă programată în primul weekend al lunii aprilie 2024.CSM Constanța U-18 se situează în prezent pe locul 5 în Grupa Națională, cu 20 de puncte și 7 victorii în 13 partide disputate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult