CT Bus

Angajații CT Bus amenință cu blocarea transportului în comun din Constanța. Oamenii sunt nemulțumiți de salarii și de faptul că negocierile cu Primăria privind contractul colectiv de muncă sunt în impas. Ei au și protestat astăzi în fața Primăriei, unde au cerut majorarea salariilor cu 1000 de lei și un spor de 15% pentru muncă grea.

Oamenii s-au strâns în fața Primăriei în jurul orei 9:00, unde au protestat timp de 2 ore, cerându-și drepturile salariale. Ei spun că vor să atragă astfel atenția autorităților locale asupra salariilor pe care le consideră prea mici în raport cu munca prestată.

Liderii sindincali mai spun și că negocierile la noul contract colectiv de muncă trenează de mai bine de trei luni și nu se întrevede nicio cale de consens cu conducerea Regie de Transport sau cu Municipalitatea, spun salariații.

În cazul în care negocieriele cu autoritățile locale nu vor avea niciun rezultat, șoferii de autobuz spun că nu vor mai pleca cu autobuzele din stații și vor bloca transportul public de călători în tot orașul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Vaccin antigripal gratuit la medicii de familie

Peste 26 de mii de constănțeni s-au vaccinat deja antigripal. Vaccinul se găsește la Const…