vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Cu arme nedeclarate la vamă

Cu arme nedeclarate la vamă

de Redacția Dotto

Două pistoale şi 110 cartuşe cu piper au fost depistate de poliţiştii de frontieră, într-un autoturism cu doi cetăţeni români şi altul britanic.

Cei trei voiau să intre din Bulgaria în România, pe la punctul de trecere a frontierei Vama Veche. La un control spcific asupra autoturismului înmatriculat în România și a persoanelor, cu vârste cuprinse între 32 şi 34 ani, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse şi nedeclarate două pistoale neletale, calibrul 9 mm, şi 110 cartuşe. Bărbații au precizat că au achiziţionat produsele din Bulgaria. Pistoalele şi muniţia aferentă au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, iar acum se fac verificări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult