marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Cu borseta plină de substanțe interzise

Cu borseta plină de substanțe interzise

de Redacția Dotto

Cu borseta plină de substanțe interzise. Așa stătea ieri pe o bancă din parcul Tăbăcăriei, un tânăr de doar 20 de ani.

Fuma o țigară ce emana un    miros înțepător, specific substanțelor interzise, și așa a fost prins deJandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanţa, aflați în misiune de menținere a ordinii şi siguranţei publice în zonă. Era în jurul orei șapte seara. Jandarmii au privit cu atenție persoanele care erau pe băncile din apropiere și l-au observat pe acest tânăr care fuma o țigară confecționată artizanal și care, la vederea echipajului de jandarmi, a devenit agitat și a încercat, în același timp, să evite contactul cu aceștia.

În urma legitimării și efecutării controlului corporal, au fost găsite în borseta tânărului, 13 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale, 1 recipient de plastic ce conținea fragmente vegetale, un grinder metalic care conținea urme de fragmente vegetale și semințe, și 60 pliculețe autosigilante goale. Bunurile găsite asupra tânărului au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult