Cu cortul în vacanță, la mare

Mamaia Nord nu înseamnă doar lux și opulență, ci și relaxare în natură. Din ce în ce mai mulți turiști aleg să se relaxeze în natură și să se cazare în… cort sau în rulotă. Iar oferta din campingurile din Mamaia este extrem de atractivă. Cinci zile de campare costă mai puțin de 500 de lei pentru cinci persoane.

Familia Izdrăilă este din Galați, iar, de 15 ani, vacanțele, fie că sunt la munte sau la mare și le petrec doar în rulotă. Anul acesta au ajuns la Mamaia pe 27 iunie și și-au propus să stea la malul mării o lună întreagă, mai ales că rulota, pe care au achiziționat-o acum trei ani le oferă tot confortul de care au nevoie pentru o vacanță în doi. Pentru sejurul lor au achitat 3000 de lei.

În Mamaia Nord vin și din ce în ce mai mulți turiști care preferă vacanța sub cerul liber și aleg să stea la cort. Pentru un sejur în mijlocul naturii plătesc și de zece ori mai puțin decât la un hotel din centrul stațiunii, iar liniștea de care au parte nu se compară cu nimic, spun cei mai mulți.

Camping-urile din Mamaia Nord au plajă privată, restaurant, terenuri de sport, un magazin alimentar și pun la dispoziția turiștilor: toalete, dușuri cu apă caldă și surse de electricitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Control pe plajele lărgite

Amplă acțiune de verificare a plajelor lărgite, în stațiunea Mamaia. Reprezentații Apelor …