vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Cu mașina pe scările din Parcul Tăbăcăriei

Cu mașina pe scările din Parcul Tăbăcăriei

de Redacția Dotto
Parcul Tăbăcăriei

Un șofer din Constanța a fost filmat în timp ce cobora scările, atenție, nu oricum ci cu mașina scările din Parcul Tăbăcărie. În imaginile suprinse de trecători se poate observa cum bărbatul insistă să coboare cu mașina pe trepte.

La un moment dat, acesta chiar iese din autoturism, se uită la mașină, iar apoi își vede liniștit de drum, până reușește să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus. Gestul său nesăbuit a dus la distrugerea scărilor din parc. Identificat la scurt timp de oamnii legii, bărbatul va trebui să dea acum socoteală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult