sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Cu permisul suspendat, pe interzis

Cu permisul suspendat, pe interzis

de Andreea Bălan

Un bărbat a fost prins la volan pe o stradă cu acces interzis, deși avea permisul suspendat.

Polițiștii locali l-au surprins pe șofer în trafic pe strada Progresului, iar în urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere reținut, fapt pentru care a fost condus la sediul Direcției generale poliția locală Constanța. Apoi, șoferul a fost predat Biroului rutier din cadrul IPJ Constanța, unde polițiștii au constatat și că bărbatul avea o alcoolemie de 1,29 mg/l în aerul expirat. Șoferului i se va întocmi dosar penal și riscă închisoare de la 1 la 5 ani.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult