joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Culturistul Vasile Șerban împlinește astăzi 72 de ani

Culturistul Vasile Șerban împlinește astăzi 72 de ani

de Redacția Dotto

Vasile Șerban, celebrul culturist constănțean împlinește astăzi 72 de ani.

Sportivul a cucerit recent al 18-lea titlu de campion național la masters, iar vârsta nu își pune amprenta pe fizicul campionului. Titlul cu numărul 18 l-a obținut recent, la Campionatul Național masters de la Sibiu, unde a triumfat la Masters Mens Bodybuilding +60 ani Open. „La Sibiu am sărbătorit majoratul: 18 titluri de campion național!“, a postat sportivul pe rețelele de socializare.

Pe lângă cele 18 distincții, Vasile Șerban a mai cucerit în cariera sa, printre altele, o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, s-a clasat pe locul patru la Campionatul Mondial, dar a obținut și titlul de campion absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei.

 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult