vineri, 21 iunie, 2024
Home DOTTO News Cum alegem pepenii

Cum alegem pepenii

de Andreea Bălan

Poți să îți dai seama dacă un pepene este copt şi dulce după cum arată la exterior. Cel puțin așa spun producătorii.

Una dintre cele mai cunoscute metode pentru a verifica pepenele este să îi bați coaja. Sunetul trebuie sa dea impresia de ecou. Tot bine copți și buni sunt și pepenii care pârâie atunci când le tai coaja.

Un pepene care este copt și suculent va avea o greutate mai mare. Dacă este ușor, poate fi copt, dar „trecut”, cum se spune în popor. Un pepene bun este și cel cu o pată galbenă. Aceasta indică poziția în care a stat pepenele pe pământ. Și coaja poate spune multe despre miezul pepenelui. Producătorii ne sfătuiesc să nu cumpărăm pepeni care au coaja moale, deoarece aceștia sunt seci.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult