miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Cum deosebim răceala de infecția cu noul coronavirus?

Cum deosebim răceala de infecția cu noul coronavirus?

de Redacția Dotto

Răcelile, virozele și infecția cu COVID-19 sunt viruși diferiți însă pot avea uneori aceleași simptome. Ne aflăm în plin sezon al răcelilor și cel puțin un simptom se asemănă cu cel al infecției cu noul coronavirus, astfel este foarte dificil să facem diferența între cele două și de cele mai multe ori testarea este necesară pentru a confirma diagnosticul.

sursa foto: astrologyking.com

Sezonul rece este și sezonul gripei, al virozelor și al răcelilor, boli respiratorii cu simptome foarte asemănătoare cu cele ale COVID-19.

Nas înfundat, dureri în gât și febră. Tusea este, de asemenea, un simptom comun. Însă durata acesteia poate fi un indiciu. În cazul coronavirusului, tusea se manifestă des, posibil în mai multe crize sau episoade în decursul unei singure zile, explică medicii.Sunt simptome prin care este greu să ne dăm seama dacă avem o simplă răceală, un virus sau o infecţie bacteriană. Medicii ne sfătuiesc să nu aglomerăm spitalele de la primele simptome.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult