vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Cum poate Dobrogea în 5 ani să aibă echipă în Liga Campionilor?

Cum poate Dobrogea în 5 ani să aibă echipă în Liga Campionilor?

de Redacția Dotto
Dobrogea

Dacă anul trecut speranțele constănțenilor erau legate de accesul Farului în Liga 1, astăzi, avem certitudinea unui plan concret de a fi în topul european.

Fondatorul proiectului Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a vorbit astăzi despre planurile sale pentru atingerea acestei ținte.
Susținerea comunității, organizarea extraordinară atât din punct de vedere tehnic cât și administrativ sunt pilonii de susținere ai noului proiect.

„Sustenabilitate” este cuvântul cheie la Farul Constanța. Echilibrul între investițiile financiare și găsirea resurselor aflate în pepiniera proprie au condus la performanțele de a câștiga campionatul, Cupa și Supercupa.

52 de jucători formați de echipa constănțeană au debutat în Liga 1, ultimul dintre aceștia fiind Enes Sali, fapt ce plasează Farul Constanța pe locul 2 în Europa, după FC Barcelona, la numărul de jucători promovați în prima ligă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult