Cum se calculează taxa de reclamă

SPIT Constanța informează contribuabilii că taxa pentru afișaj în scop de reclamă și publicitate este calculată anual prin înmulțirea numărului de metri pătrați sau a fracțiunii de metru pătrat a suprafeței afișajului cu suma stabilită de Consiliul Local pentru impozitele şi taxele la nivelul municipiului Constanţa în anul 2022.

Impunerea la plata taxei se face în baza unei declarații ce trebuie depusă în termen de 30 de zile de la data amplasării structurii de afișaj sau de la data intervenirii oricărei modificări care conduce la recalcularea taxei, la care se atașează o serie de documente justificative. Depunerea declarațiilor cu informații eronate, nedeclararea în termen de 30 de zile a modificărilor intervenite care conduc la recalcularea taxei, precum și nedeținerea autorizațiilor de construire/desființare/aviz eliberat de Primărie se sancționează cu amendă de la 557 lei la 1.114 lei.

Formularul tipizat și documentele justificative necesare impunerii la plata taxei se regăsesc online, pe site-ul spit-ct.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…