marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Cursuri pentru copiii pasionați de sporturi nautice

Cursuri pentru copiii pasionați de sporturi nautice

de Redacția Dotto

Proiectul “Prinde vânt în vele” continuă cu noi cursuri pentru copiii pasionați de sporturile nautice.

Astfel, luni, 7 august, începe cea de-a doua săptămână de cursuri. Scopul acestui curs este introducerea copiilor în magia sporturilor nautice: menținerea echilibrului pe placa de surf, abilitatea de a vâsli în linie dreapta cu o canoe și de a naviga cu o barcă cu vele tip optimist, în condiții de vânt slab.

Proiectul este implementat de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing, cu fonduri de la Consiliul Judeţean Constanţa și a început în vara anului 2020.

Planul de implementare a acţiunilor/activităţiilor în cadrul proiectului, în această perioadă, este următorul:

07.08-12.08 – întâlnire cu copiii din Constanta, iniţiere în yachting
12.08-05.09 – copiii din oraşul Constanța sunt aşteptaţi să ia contact cu sporturile nautice în noua bază construită
05.09-14.09 – pregătire pentru concursul naţional de caiac canoe şi standup paddle, realizat în colaborarea cu Asociația Club Sportiv Nautic Constanţa “Memorialul Ştefan Aftenie”
15.09-17.09 – Concursul naţional “Memorialul Ştefan Aftenie”.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult