Cursurile online continuă până pe 8 Februarie
HomeActualitateCursurile online continuă până pe 8 Februarie
Actualitate - News - 2 săptămâni în urmă

Cursurile online continuă până pe 8 Februarie

Elevii au reînceput astăzi școala, tot online, după vacanța de iarnă. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației a declarat că se dorește începerea școlii în format clasic pe 8 februarie, doar că totul va depinde de numărul de îmbolnăviri cu Sars-CoV2 din următoarea perioadă.

Elevii au început azi școala tot online! Deschiderea școlilor din România și revenirea elevilor în bănci este o prioritate majoră pentru noul guvern care dorește revenirea la cursuri din semestrul al doilea.

Anunțul legat de începerea școlii în format tradițional pe 8 februarie a fost făcut zilele trecute, la finalul ședinței de guvern, după ce, cu 24 de ore înainte, a fost confirmată oficial adoptarea Ordonanței de Urgență în acest sens. Copiii din România vor reveni la școală pe 8 februarie 2021, data începerii celui de-al doilea semestru școlar, cu condiția să se păstreze trendul descendent al numărului de cazuri confirmate.

Atât cadrele didactice, copiii, cât și părinții sunt nerăbdători ca lucrurile să revină la normal, iar elevii să se întoarcă în bănci.

Unele unități de învățământ și-ar putea deschide ușile pentru elevi chiar mai devreme de 8 februarie, în funcție de incidența numărului de cazuri la mia de locuitori din localitate.

În ultima decadă a lunii ianuarie se va lua o decizie cu privire la modul în care se poate începe semestrul 2 în format clasic”, a spus Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Constănțenii trebuie să plătească o gigacalorie mai ieftină!

În mod evident, Constanţa are nevoie de o nouă abordare privind serviciul public de furniz…