joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Curtea de Apel Constanța a decis că dosarul lui Vlad Pascu rămâne la Mangalia

Curtea de Apel Constanța a decis că dosarul lui Vlad Pascu rămâne la Mangalia

de Redacția Dotto

Curtea de Apel Constanța a respins cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia de strămutare a dosarului Vlad Pascu la o altă instanță. Procesul in care Pascu este judecat pentru uciderea, sub influența drogurilor, a doi studenți și rănirea altor trei se judecă așadar tot la Mangalia. Următorul termen este chiar mâine, 4 aprilie.

Curtea de Apel Constanța trebuia să se pronunțe marți în privința cererii de strămutare a dosarului Vlad Pascu înaintată de procurorii din Mangalia. Aceștia solicitaseră strămutarea pe motiv că, la Mangalia, rudele victimelor ar fi dat declarații de presă care au stârnit antipatie față de instanță și au tulburat liniștea și ordinea publică. Însă Curtea de Apel Constanța a anunțat că are nevoie de timp pentru deliberare și a stabilit pronunțarea pentru data de 3 aprilie. Miercuri dimineață a fost afișată soluția. „Respinge, ca neîntemeiată, cererea de strămutare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. Fără cale de atac”. Asta înseamnă că procesul se va desfășura, in continuare, la Mangalia, cu aceeași judecătoare ale cărei gafe au revoltat profund rudele victimelor. Magistratul a întrebat dacă in sala de judecată este prezent Sebastian Olariu, tânărul decedat în accidentul provocat de Vlad Pasc, sub influența drogurilor. La a doua înfățișare, judecătoarea a repetat gafa întrebându-l pe tatăl studentului, care purta o fotografie a copilului său in brațe, cine este.

Următorul termen în proces este programat pentru 4 aprilie, când se va soluționa și cererea părinților de schimbare a încadrării juridice a faptei, din ucidere din culpă, in omor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult