duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Curtea de Apel Constanța a mărit pedeapsa autoarei în cazul crimei de la Mangalia

Curtea de Apel Constanța a mărit pedeapsa autoarei în cazul crimei de la Mangalia

de Redacția Dotto

La data de 4 iulie, judecătorii au decis să o condamne la 16 ani de închisoare, cu un an mai mult decât decizia Tribunalului Constanța. Curtea de Apel Constanța a admis apelul depus de mama Alinei, fata ucisă ucisă anul trecut la Mangalia de cea mai bună prietenă a ei Loredana Atănăsoaie.

În urma deciziei Curții de Apel Constanța, Loredana Atănăsoaie a fost condamnată la 13 ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor, 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, 1 an pentru săvârșirea infracțiunii de acces ilegal la un sistem informatic, 3 ani închisoare aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și 3 ani închisoare aplicată pentru săvârșirea infracțiunii de operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar. În final, inculpatei îi va fi aplicată pedeapsa cea mai grea, de 13 ani închisoare, la care se va adaugă un spor de 3 ani închisoare, urmând ca Loredana să execute pedeapsa de 16 ani de închisoare.

Reamintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 august 2023, când Loredana, în vârstă de 18 ani, și-a ucis prietena cea mai bună, Alina, de aceeași vârstă, într-un acces de furie. După ce și-a dat seama de fapta sa, Loredana a pus la cale un plan pentru a scăpa nepedepsită. A pus trupul Alinei într-o valiză și a transportat-o cu un taxi până într-un parc din Mangalia, unde a abandonat-o sub o bancă. După aceea, s-a întors la hotelul unde a comis crima și a încercat să elimine dovezile, curățând sângele de pe pereți, mochetă, hainele și să ascundă cuțitul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult