vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Damen cere falimentul Șantierului Naval Mangalia

Damen cere falimentul Șantierului Naval Mangalia

de Redacția Dotto

Grupul olandez Damen a cerut falimentul șantierului naval Mangalia, unde deține 49% din acțiuni. Începând din iunie, peste 1.000 de angajați vor intra în șomaj tehnic, din cauza lipsei de proiecte. Sindicatul și administrația companiei au fost convocate de urgență la Ministerul Economiei. Săptămâna aceasta, angajații au primit o notificare prin care erau anunțați că vor începe să fie trimiși în șomaj tehnic începând de săptămâna viitoare. Cererea de faliment cerută de Damen este legată de datorii neachitate. Este vorba despre aproximativ 160 de milioane de euro, bani pe care compania i-a acordat șantierului de la momentul preluării acțiunilor, în 2018, și până în prezent.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult