Dan Diaconescu riscă din nou închisoarea

Dan Diaconescu a fost reținut aseară la Constanța pentru 24 de ore și riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor.

Fostul om de televiziune va fi astăzi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore și folosire a prostituției infantile. Polițiștii au făcut percheziții astăzi la locuința lui din București.

Perchezițiile au fost făcute de către polițiștii constănțeni sub coordonarea unui procuror de la parchetul judecătoriei Constanța, în locuința din București a lui Dan Diaconescu.

Faptele pentru care este acuzat Diaconescu ar fi avut loc în 2020 și 2021 în locuințele pe care acesta le deține în capitală și la Constanța, iar victimele ar fi avut la acea vreme puțin peste 15 ani.

În martie 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la cinci ani și șase luni de închisoare pentru șantaj, după ce a cerut unui primar din Arad 200.000 de euro ca să nu dezvăluie opiniei publice informații compromițătoare despre el. Fostul realizator de televiziune a petrecut în arest doar doi ani și jumătate. Acum, Dan Diaconescu riscă să ajungă la închisoare din nou dacă acuzațiile se vor dovedi adevărate, iar la pedeapsă i se vor adăuga și cei aproape 3 ani pe care nu i-a executat anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…