joi, 13 iunie, 2024
Home Sport David Dinculescu va juca din toamnă în Polonia

David Dinculescu va juca din toamnă în Polonia

de Redacția Dotto

După un sezon de excepție la CSM Constanța, David Dinculescu a atras atenția unuia dintre marile cluburi de volei ale Europei. Voleibalistul în vârstă de 19 ani va juca din toamnă la PGE GiEK Skra Bełchatów, sub comanda antrenorului Gianni Crețu. David a fost principalul realizator al echipei noastre în Divizia A1 și una dintre cele mai bune extreme ale campionatului, fiind inclus în lotul României pentru European Golden League 2024. Dinculescu va evolua la cea mai titrată echipă din Polish PlusLiga, Skra Bełchatów având 9 titluri de campioană a Poloniei în palmares, dar și 5 prezențe în Top 4 CEV Champions League, cu o finală jucată în 2012. El va ajunge la Bełchatów, echipă la care sezonul trecut a jucat un alt voleibalist român, fostul campion al Constanței, Adrian Aciobăniței, unul dintre jucătorii de bază ai naționalei tricolore, acum transferat la Brand Group Alanya Beledi yespor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult