miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate David Popovici luptă pentru titlul mondial la 200 m liber

David Popovici luptă pentru titlul mondial la 200 m liber

de Redacția Dotto

David Popovici luptă astăzi pentru titlul mondial la 200 m liber. Finala probei va avea loc astăzi la ora 14:00 la Fukuoka, Japonia.

Tânărul înotător român, campion mondial la 100 şi 200 m liber, s-a calificat luni în finala probei de 200 m liber cu cel mai bun timp din semifinalele disputate în cadrul Campionatelor Mondiale de nataţie de la Fukuoka.

David Popovici va mai concura și în proba de 100 m liber la Fukuoka, probă în care deține și recordul mondial. Seriile sunt programate pe 27 iulie, în sesiunea de dimineață, iar semifinalele vor avea loc în aceeași zi. Finala va avea loc pe 28 iulie.

UPDATE: David Popovici a încheiat pe locul 4 finala probei de 200 m liber, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Fukuoka (Japonia). Deși a condus cursa și a fost primul la primele trei întoarceri, David a ratat medalia. A avut un timp de 1:44.90, fiind depășit în ultimii 25 de metri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult