joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate David Popovici, medalie de aur la proba de 200 de metri liber

David Popovici, medalie de aur la proba de 200 de metri liber

de Redacția Dotto

David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 m liber cu un nou record al competiției. Sportivul român a încheiat cursa cu timpul excepțional de un minut şi 46 de secunde, nou record pentru Campionatului Mondial de înot pentru juniori de la Lima.

Sportivul antrenat de Adrian Rădulescu a încheiat cursa cu timpul de 1:46.18 minute și a câștigat fără emoții medalia de aur cu un nou record al competiției. Astfel, după aurul de la Mondialele de seniori și de la Europenele de juniori, David își trece în palmares și aurul la Mondialele de juniori, întregind astfel o vară fantastică pentru el și pentru natația românească. România a obținut alte două medalii la Lima: aur cu ștafeta de 4×100 m liber (David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu) și argint prin Vlad Stancu la 400 m liber.

David Popovici va participa și în seriile probei de 100 de metri liber, acolo unde deține recordul mondial. Calificările pentru această probă vor avea loc sâmbătă, pe 3 septembrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult